Happy Strap

Vanaf 13699

De Happy Strap is ontworpen als een hulpmiddel voor zuigelingen en kinderen (tot ongeveer 8 jaar) met ... Lees meer

 • usp-image--image
  Gratis verzenden vanaf € 20
 • usp-image--image
  Op rekening bestellen en achteraf betalen*
 • usp-image--image
  Voor particulier én professional
Waardering:
80% of 100

De Happy Strap is ontworpen als een hulpmiddel voor zuigelingen en kinderen (tot ongeveer 8 jaar) met hypotonie (lage spierspanning) om meer controle te krijgen over laksheid en flexibiliteit in beide heupen. Door de Happy Strap op jonge leeftijd te gebruiken wordt een zekere mate van stabiliteit gegeven en wordt er op de juiste manier spieractiviteit rondom de heupen gevraagd. Dit zorgt voor meer stabiliteit rondom de bekkengordel en zal kinderen met een lage spierspanning (waaronder kinderen met Down Syndroom) helpen met het behalen van de motorische mijlpalen in hun ontwikkeling (rollen, gaan zitten, staan, kruipen en lopen).

Om de juiste maat te bepalen meet je de omtrek halverwege de dij (halverwege de lies en de knie) en tel je daar 2,5 cm. bij op:

 • XS = dijomtrek <24 cm. (niet beschikbaar)
 • S = dijomtrek 24 - 34 cm.
 • M = dijomtrek 32 - 40 cm.
 • L = dijomtrek 38 - 48 cm.
De Happy Strap kan onder of boven de kleding gedragen worden. Het wordt aanbevolen voor kinderen die nog niet lopen de Happy Strap over de kleding te dragen. Kinderen die al lopen, kunnen de Happy Strap onder hun kleding dragen. De Happy Strap is in verschillende kleuren leverbaar, makkelijk in te stellen en verkrijgbaar in verschillende maten. De Happy Strap is geclassificeerd als een medisch hulpmiddel klasse I en heeft een CE-markering.  Klik hier voor het YouTube-kanaal van Happy Strap.


Kenmerken
SKU HAP-582
Merk Happy Strap
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook