Lichtemmer voor zand en water - Snoezelen

28339

Onze nieuwe lichtemmer voor zand & water verandert van kleur en biedt een heel nieuw perspectief voor waterspelletjes en sensorisch spel. De emmer geeft een zacht licht af dat me... Lees meer

  • __Gratis__ verzenden vanaf € 25

    Gratis verzenden vanaf € 25

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • Voor __particulier__ én __professional__

    Voor particulier én professional

Onze nieuwe lichtemmer voor zand & water verandert van kleur en biedt een heel nieuw perspectief voor waterspelletjes en sensorisch spel. De emmer geeft een zacht licht af dat met de afstandsbediening van kleur kan veranderen. De emmer kan gevuld worden met water, speelslijm, schuim of doorzichtige objecten. Zo worden licht, kleur en textuur verder ontdekt. Het stevige maar lichtgewicht design is zowel mooi als praktisch: de emmer is gemakkelijk van buiten naar binnen te verplaatsen en vice versa, eenvoudig om schoon te maken en geschikt voor zowel individueel spel als samenspelen.

De lamp wordt opgeladen via een bijgeleverde, veilige adapter met een laag voltage, 5V DC. De oplaadduur is 8 uur. Daarna gaat de lichtbron zo'n 5 tot 10 uur mee (afhankelijk van de instellingen) en kan dus zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het apparaat is waterdicht (IP65) en heeft een A+ energielabel.

Kan gebruikt worden in combinatie met de Buitenhoes (38075) om de inhoud schoon en droog te houden. Product nog in ontwikkeling - het eindproduct kan enigszins afwijken.

Specificatie: Grootte: 580 x 800mm dia.

Kenmerken
SKU COM-2186
Diameter 80 cm.
Merk TickIT
Hoogte/dikte 58 cm.
CE-markering Ja
EAN-/UPC-code 5060138829145
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook