Schommels

Schommels zijn een belangrijk hulpmiddel bij sensorische integratie en beweging in de gehandicaptenzorg. Ze bieden mensen met beperkingen de kans om op een veilige en comfortabele manier in beweging te komen, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van leven. Schommelen activeert namelijk diverse zintuigen, zoals het evenwichtsorgaan en de spieren, en ondersteunt daarmee de integratie van deze informatie in het brein. Hierdoor kunnen mensen beter reageren op hun omgeving en beter functioneren in het dagelijks leven. Daarnaast kan schommelen ook rustgevend werken, wat bijdraagt aan het verbeteren van emotionele en mentale regulatie. Kortom, schommelen is een effectieve en plezierige manier om bij te dragen aan de sensorische integratie en beweging van mensen met beperkingen in de gehandicaptenzorg.

Items 1-12 of 22

Set Descending Direction
  1. TFH - Seat reducer for rocking tub
    TFH - Seat reducer for rocking tub
    As low as €5299
  2. Wheelchair Platform Swing & Frame
    Wheelchair Platform Swing & Frame
    €1,54206
  3. Cradle Nest - Swing - EN1176
    Cradle Nest - Swing - EN1176
  4. Toddler's Swing Special
    Toddler's Swing Special
  5. Toddler's Twin Swing special
    Toddler's Twin Swing special
  6. Resonance Rocker (Large) Softplay Area Chair
    Resonance Rocker (Large) Softplay Area Chair
    €2,10619
  7. Thin Bolster Swing Seat - 90Kg Max
    Thin Bolster Swing Seat - 90Kg Max
    €60929
  8. Half Pipe Bolster Swing
    Half Pipe Bolster Swing
    €41959
  9. Vertical Bolster Suspension Toy
    Vertical Bolster Suspension Toy
    €20879
  10. Square Bolster - Indoor Swing Sensory Toy
    Square Bolster - Indoor Swing Sensory Toy
    €44489
  11. Cocoon Indoor Swing
    Cocoon Indoor Swing
    €54609
  12. Helicopter Swing - Indoor Swing
    Helicopter Swing - Indoor Swing
    €22989
Page
per page

Er bestaan verschillende soorten schommels die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen en behoeften.

Een populaire schommel is de hangschommel. Deze schommel is geschikt voor mensen die graag bewegen en zich willen ontspannen. Het biedt de mogelijkheid om te schommelen, te balanceren en te swingen, wat bijdraagt aan de verbetering van de motorische vaardigheden.

Een andere populaire schommel is de zitzak-schommel. Deze schommel is ideaal voor mensen die graag in een comfortabele positie willen zitten en ontspannen. Het is een geschikte optie voor mensen met beperkte mobiliteit en biedt de mogelijkheid om op een zachte en comfortabele manier te schommelen.

Verder bestaan er ook schommelstoelen en schommelbanken die speciaal ontworpen zijn voor mensen met beperkingen en gericht zijn op het verbeteren van de sensorische integratie en het bewegen.

In de gehandicaptenzorg spelen schommels een belangrijke rol bij het verbeteren van de bewegings- en sensorische vaardigheden van gehandicapten. Het is daarom belangrijk om de juiste schommel te kiezen die aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van de gebruiker. Schommels zijn een effectieve en plezierige manier om bij te dragen aan de ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van leven van gehandicapten.