BIC - Velleda - Wisbordje

399

Wisbordje van BIC voor individueel gebruik. Het bordje is 16 x 29 cm. (iets smaller dan een A4-tje) en heeft een geheel witte en een geruite zijde. Met een wisbordje kunnen schrijffo... Lees meer

  • __Gratis__ verzenden vanaf € 20

    Gratis verzenden vanaf € 20

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • Voor __particulier__ én __professional__

    Voor particulier én professional

Wisbordje van BIC voor individueel gebruik. Het bordje is 16 x 29 cm. (iets smaller dan een A4-tje) en heeft een geheel witte en een geruite zijde. Met een wisbordje kunnen schrijffouten snel hersteld worden zonder doorhalen, krassen en strepen. Het simpel uitwissen en opnieuw proberen voorkomt frustratie bij de leerling die wat meer moeite heeft met schrijven. Wisbordjes worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij kinderen met dyslexie, maar worden ook aanbevolen voor vele andere lesmethoden zoals bij 'expliciete directe instructie' (naar het onderwijsboek geschreven door John Hollingsworth en Silvia Ybarra, in het Nederlands vertaald door Marcel Schmeier).

LET OP! Voor scholen geldt een speciale, gereduceerde prijs bij grotere aantallen. Om deze prijs te zien moet je ingelogd zijn (vraag ons om je standaard account om te zetten naar een schoolaccount).

Wordt geleverd inclusief fijne blauwe whiteboard marker en een whiteboardwisser.
Kenmerken
SKUMAG-877
VerpakkingPer stuk
MerkBIC
EAN-/UPC-code3086129999576
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook