Pengreepjes & -verdikkers

Welkom op onze speciale pagina voor pengreepjes en penverdikkers, een onderdeel van onze bredere categorie hulpmiddelen voor de fijne motoriek. Bij Senso-Care begrijpen we hoe belangrijk het is om fijne motoriek te ontwikkelen en te verbeteren, en we zijn trots op ons assortiment producten die daarbij ondersteunen.

Onze pengreepjes en penverdikkers zijn specifiek ontworpen om kinderen en volwassenen te helpen bij het ontwikkelen en verbeteren van hun schrijfvaardigheden. Van het leren vasthouden van een potlood tot het comfortabel schrijven voor langere periodes, onze producten kunnen u ondersteunen bij elke stap van de weg.

Pengreepjes zijn ontworpen om een correcte en efficiënte schrijfhouding te bevorderen. Ze helpen om de vingers in de juiste positie te houden en druk en vermoeidheid te verminderen. Dit kan resulteren in een verbeterde precisie, controle en schrijfsnelheid, evenals een hogere kwaliteit van het handschrift.

Penverdikkers zijn een fantastisch hulpmiddel voor degenen die moeite hebben met het vasthouden van dunne objecten. Ze vergroten de diameter van een pen of potlood, wat resulteert in een comfortabelere en gemakkelijkere grip. Dit maakt ze vooral nuttig voor kinderen die nog leren schrijven, evenals voor volwassenen met aandoeningen zoals artritis.

Bij Senso-Care begrijpen we dat fijne motoriek essentieel is voor veel dagelijkse taken. Daarom bieden we hulpmiddelen aan die niet alleen nuttig zijn, maar ook van hoge kwaliteit.

Producten 1-12 van 29

Van hoog naar laag sorteren
 1. Butter grip - Penverdikker - Set van 2 - Combo
  Butter grip - Penverdikker - Set van 2 - Combo
  1399
 2. Pengewicht
  Pengewicht
  2799
 3. Pencil Grip - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  Pencil Grip - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  299
 4. Pencil Grips - Set van 10
  Pencil Grips - Set van 10
  2499
 5. Pinch Grip - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  Pinch Grip - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  299
 6. Pinch Grips - Set van 10
  Pinch Grips - Set van 10
  2499
 7. Crossover Grip - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  Crossover Grip - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  299
 8. Crossover Grips - Set van 10
  Crossover Grips - Set van 10
  2499
 9. Writing Claw - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  Writing Claw - Penverdikker - Schrijfhulp - Pengreep
  Vanaf 299
 10. Writing Claw - Set van 10
  Writing Claw - Set van 10

  Van 2490

  Tot 3490

 11. Pengreep stappenplan
  Pengreep stappenplan
  749
 12. Pengreep assorti - Set van 10
  Pengreep assorti - Set van 10
  2499
Pagina
per pagina

Als u op zoek bent naar pengreepjes en penverdikkers van topkwaliteit om de fijne motoriek te verbeteren, bent u bij Senso-Care aan het juiste adres. Met ons brede assortiment producten zijn we er trots op dat we de behoeften van zowel kinderen als volwassenen kunnen ondersteunen. Onze hoogwaardige hulpmiddelen zijn ontworpen om te helpen bij het ontwikkelen van de fijne motorische vaardigheden die nodig zijn voor effectief schrijven en tekenen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze pengreepjes en penverdikkers u kunnen helpen bij het verbeteren van uw fijne motoriek.