Onze expertise

Welkom bij Senso-Care, uw toegewijde partner in het leveren van uitzonderlijke hulpmiddelen, oefenmaterialen en ontwikkelingsgericht speelgoed voor een breed scala aan branches. Onze expertise ligt in het ondersteunen van de gezondheids- en welzijnssector, van gehandicaptenzorg en ouderenzorg tot revalidatiecentra en ziekenhuizen, met gepersonaliseerde oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van iedereen.

Onze producten zijn ook een integraal onderdeel van het onderwijs, speciaal onderwijs en kinderopvang, waarbij we leraren en opvoeders helpen bij het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen met onze uitgebreide selectie aan speelgoed en oefenmaterialen. Met speciale aandacht voor het Integraal Kind Centrum, zijn onze oplossingen ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elk kind, ongeacht hun leerniveau of vaardigheden.

Binnen de geestelijke gezondheidszorg, inclusief GGD en GGZ-instellingen, bieden we hulpmiddelen die het herstel en de algemene mentale gezondheid ondersteunen. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om de gezondheids- en welzijnsresultaten van cliënten te verbeteren.

Bovendien ondersteunen we sportverenigingen en andere brede zorg- en welzijnsorganisaties, evenals de jeugdzorg, met hulpmiddelen die helpen bij het versterken van fysieke en sociale vaardigheden, terwijl we het belang van spel benadrukken.

Bij Senso-Care begrijpen we de uitdagingen die elke sector met zich meebrengt en werken we nauw samen met onze klanten om oplossingen te bieden die hen helpen hun doelen te bereiken.

Producten 1-12 van 1198

Van hoog naar laag sorteren
 1. Somna Collar - Gewichtenkraag
  Somna Collar - Gewichtenkraag
  Vanaf 8099
 2. Diepe druk roller
  Diepe druk roller
  2899
 3. Luxe Squeeze machine
  Smirthwaite - Luxe Squeeze machine
  71999
 4. Somna - Comforter
  Somna - Comforter
  Vanaf 42749
 5. Zware slang
  Zware slang
  Vanaf 3999
 6. Zware hond - Eigenwijze Teckel
  Zware hond - Eigenwijze Teckel
  5099
 7. Zachte zware zeester
  Zachte zware zeester
  7899
 8. Zware zeedieren - Set van 6
  Zware zeedieren - Set van 6
  3199
 9. TheraBand - Gewichtenmanchetten
  TheraBand - Gewichtenmanchetten
  Vanaf 2399
 10. HandiThings - Handgewicht
  HandiThings - Handgewicht
  Vanaf 4299
 11. HandiThings - Armgewicht
  HandiThings - Armgewicht
  Vanaf 4299
 12. Somna Blanket™ - gewichtendeken senior
  Somna Blanket™ - gewichtendeken senior
  Vanaf 60899
Pagina
per pagina

Bij Senso-Care zijn we trots op onze expertise in het leveren van hoogwaardige hulpmiddelen, oefenmaterialen en ontwikkelingsgericht speelgoed voor verschillende sectoren. Onze producten zijn ontworpen met het oog op de gebruiker, of dat nu in de gehandicaptenzorg, het speciaal onderwijs, de ouderenzorg, revalidatiecentra, GGD/GGZ-instellingen, Integraal Kind Centrum, ziekenhuizen, jeugdzorg, brede zorg- en welzijnsorganisaties of sportverenigingen is.

Met jarenlange ervaring in de branche en een diep inzicht in de behoeften van onze klanten, zet Senso-Care zich in om duurzame en effectieve oplossingen te bieden. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen ondersteunen bij het behalen van hun doelen en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het onderwijs met onze producten.

Vertrouw op Senso-Care voor uw behoeften op het gebied van hulpmiddelen, oefenmaterialen en ontwikkelingsgericht speelgoed - uw succes is onze passie.