Op rekening bestellen en achteraf betalen

Op rekening bestellen en achteraf betalen

Vanaf € 25 kun je bij Senso-Care kiezen voor ‘bestellen op rekening’ met betaling achteraf (na levering). Je ontvangt dan per mail je factuur, die binnen 14 dagen na factuurdatum moet worden betaald (betaal je de factuur niet zelf, stuur deze dan meteen door naar de financiële administratie).

Heb je gekozen voor ‘bestellen op rekening’, dan wordt je bestelling altijd door ons gecontroleerd. Vertrouwen komt tenslotte van twee kanten en wij behouden ons daarom (naar ons eigen inzicht) het recht voor een aanbetaling te vragen van 50%. Heb je van ons per mail het verzoek om een aanbetaling ontvangen, dan dien je het bedrag binnen 7 dagen over te maken op onze bankrekening (NL23 INGB 0008495254) onder vermelding van je bestelnummer. Na ontvangst van je aanbetaling versturen we je bestelling zo snel mogelijk, waarna je de rest van de factuur mag voldoen.

Hebben we je aanbetaling niet (op tijd) ontvangen, dan vervalt je bestelling automatisch. Je kunt in dat geval je bestelling opnieuw plaatsen (ook als je inmiddels de aanbetaling hebt overgemaakt).

Voor bestellingen onder € 25 kun je kiezen voor achteraf betalen via AfterPay. Uiteraard krijg je dan ook een factuur, maar die moet aan AfterPay worden voldaan en niet aan Senso-Care.