Ontwikkelingsgericht speelgoed

Welkom bij Senso-Care, uw toonaangevende leverancier van ontwikkelingsgericht speelgoed, geoptimaliseerd voor verschillende zorggebieden zoals gehandicaptenzorg, ouderenzorg, kinderopvang en (speciaal) onderwijs. Wij zijn gepassioneerd om de groei en ontwikkeling te bevorderen voor alle kinderen en volwassenen, met inbegrip van die met bepaalde aandoeningen zoals ADHD, autisme, dyslexie, en anderen.

Onze ruime selectie van producten is ontworpen om vaardigheden te versterken, van motoriek en cognitieve ontwikkeling tot sociale interactie en creativiteit. Voor degenen die sensorische ondersteuning nodig hebben, bieden we ook verzwaard, educatief speelgoed dat zowel plezierig als leerzaam is, en helpt bij het ontwikkelen van motoriek, concentratie, coördinatie en cognitieve vaardigheden.

Daarnaast hebben we speelgoed voor kinderen met bijzondere behoeften zoals Downsyndroom en sensorische verwerkingsstoornissen. Ons assortiment van zintuiglijk speelgoed, variërend van tactiele tot auditieve en visuele stimuli, helpt kinderen om hun zintuiglijke vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren.

Bij Senso-Care begrijpen we dat ieder kind uniek is en hebben we onze producten zorgvuldig geselecteerd om een verscheidenheid aan leerstijlen en behoeften te ondersteunen. Onze toewijding om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven, betekent dat u kunt vertrouwen op onze producten om veilig, duurzaam en effectief te zijn.

Producten 1-12 van 1142

Van hoog naar laag sorteren
 1. Time Dominos 2
  Time Dominos 2
  1999
 2. Zware zeedieren - Set van 6
  Zware zeedieren - Set van 6
  3199
 3. Gekleurde blinddoeken - Set van 6
  Gekleurde blinddoeken - Set van 6
  1699
 4. Sensory Stixx - Fidget - Friemel - Speelgoed
  Sensory Stixx - Fidget - Friemel - Speelgoed
  Vanaf 1089
 5. Squelet Ball
  Squelet Ball
  599
 6. Tangle Junior Hairy - Fidget - Friemel - Speelgoed
  Tangle Junior Hairy - Fidget - Friemel - Speelgoed
  1399
 7. FidgiPod
  FidgiPod
  1999
 8. Sure Katchball - Friemelen
  Sure Katchball - Friemelen
  1199
 9. Pom Pom Ball - Kooshball
  Pom Pom Ball - Kooshball
  Vanaf 599
 10. Gymnic - Egelbal hard
  Gymnic - Egelbal hard
  Vanaf 249
 11. Gymnic - Egelbal - Zacht - Per stuk
  Gymnic - Egelbal - Zacht - Per stuk
  369
 12. Sit' on 'Air - Ergonomisch zitkussen - Wiebelkussen - Balanskussen
  Sit' on 'Air - Ergonomisch zitkussen - Wiebelkussen - Balanskussen
  3099
Pagina
per pagina

Bij Senso-Care streven we ernaar om het beste ontwikkelingsgerichte speelgoed op de markt te brengen. Wij begrijpen dat elk kind uniek is, en daarom bieden wij een breed scala aan producten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Van speelgoed voor kinderen met autisme en ADHD tot aan speciaal ontworpen producten voor kinderen met dyslexie en Downsyndroom, wij hebben de oplossingen die u nodig heeft.

Bent u op zoek naar speelgoed dat de motorische ontwikkeling van uw kind kan bevorderen? Probeer onze collectie van fijne motoriek speelgoed, ideaal voor het verbeteren van de coördinatie en de hand-oog coördinatie. Of misschien wilt u hun cognitieve ontwikkeling stimuleren? Ons assortiment educatief speelgoed is ontworpen om vaardigheden te bevorderen zoals probleemoplossend denken, geheugen, en aandacht.

Voor kinderen die baat kunnen hebben bij sensorische stimulatie, bieden wij verzwaard speelgoed, zintuiglijk speelgoed, en snoezelen producten. Deze items zijn ontworpen om sensorische verwerking te ondersteunen en kunnen bijzonder nuttig zijn voor kinderen met sensorische verwerkingsstoornissen of hyperactiviteit.

Bij Senso-Care begrijpen we dat het kiezen van het juiste speelgoed voor uw kind een uitdaging kan zijn, daarom bieden we een breed scala aan leeftijdsspecifiek en doelgericht speelgoed aan om uw keuze te vergemakkelijken. Onze online winkel is eenvoudig te navigeren en bevat gedetailleerde productbeschrijvingen en beoordelingen om u te helpen bij uw beslissing.