Oefenmaterialen

Welkom bij Senso-Care, uw vertrouwde bron voor oefenmaterialen gericht op het stimuleren van ontwikkeling en verbetering van vaardigheden in diverse sectoren zoals gehandicaptenzorg, onderwijs, kinderopvang, buitenschoolse opvang en ouderenzorg. Ons uitgebreide assortiment omvat hulpmiddelen voor motorische versterking, cognitieve verbetering, sociale vaardigheidstraining en nog veel meer.

Wij zijn er om u te ondersteunen, of u nu zoekt naar hulpmiddelen om kinderen met ADHD te helpen concentreren, materialen nodig heeft voor kinderfysiotherapie om grove motoriek te stimuleren, of oefenmaterialen zoekt om de communicatievaardigheden te verbeteren bij kinderen met autisme. Wij bieden ook een reeks hulpmiddelen voor multisensorisch leren, van tactiele en auditieve hulpmiddelen tot visueel stimulerend speelgoed, die allemaal ontworpen zijn om te voldoen aan de unieke behoeften van kinderen en volwassenen met diverse zintuiglijke verwerkingseisen.

Daarnaast zijn we trots op onze selectie van materialen voor neurologische revalidatie, ideaal voor het ondersteunen van individuen die herstellen van een aneurysma of leven met aandoeningen zoals cerebrale parese, epilepsie en niet-aangeboren hersenletsel.

Producten 1-12 van 942

Van hoog naar laag sorteren
 1. Diepe druk roller
  Diepe druk roller
  2899
 2. Zware zeedieren - Set van 6
  Zware zeedieren - Set van 6
  3199
 3. TheraBand - Gewichtenmanchetten
  TheraBand - Gewichtenmanchetten
  Vanaf 2399
 4. HandiThings - Handgewicht
  HandiThings - Handgewicht
  Vanaf 4299
 5. HandiThings - Armgewicht
  HandiThings - Armgewicht
  Vanaf 4299
 6. Sensory Stixx - Fidget - Friemel - Speelgoed
  Sensory Stixx - Fidget - Friemel - Speelgoed
  Vanaf 1089
 7. Tangle Junior Hairy - Fidget - Friemel - Speelgoed
  Tangle Junior Hairy - Fidget - Friemel - Speelgoed
  1399
 8. Stimove - Modderballen - Set van 3 - Friemelen
  Stimove - Modderballen - Set van 3 - Friemelen
  4999
 9. Stimove - Twidget - Friemelen
  Stimove - Twidget - Friemelen
  2099
 10. FidgiPod
  FidgiPod
  1999
 11. Sure Katchball - Friemelen
  Sure Katchball - Friemelen
  1199
 12. Pom Pom Ball - Kooshball
  Pom Pom Ball - Kooshball
  Vanaf 599
Pagina
per pagina

Bij Senso-Care begrijpen we de noodzaak van doelgerichte, effectieve oefenmaterialen in alle aspecten van zorg en onderwijs. Ons aanbod strekt zich uit van logopedie materialen die essentieel zijn voor het behandelen van spraakstoornissen, tot sensorische integratie hulpmiddelen die het lichaamsbewustzijn en de coördinatie bevorderen voor diegenen met sensopathische uitdagingen.

We bieden ook hulpmiddelen om te helpen bij de ontwikkeling van executieve functies en concentratieproblemen, terwijl onze reeks materialen voor de verbetering van fijne motoriek onmisbaar is voor kinderen die worstelen met dyspraxie of andere ontwikkelingsgerichte speelgoedbehoeften.

Daarnaast is ons assortiment voor ergotherapie en kinderpsychologie zorgvuldig geselecteerd om te voorzien in de behoeften van personen met angststoornissen, PTSS en andere psychische gezondheidsuitdagingen.

Wij zijn er om u te ondersteunen in elke stap van uw reis, of u nu een professional bent die op zoek is naar kinesitherapie hulpmiddelen voor de behandeling van dystonie, of een verzorger die hulpmiddelen zoekt om de cognitieve ontwikkeling en levenskwaliteit te verbeteren van geliefden met aandoeningen zoals Alzheimer of Downsyndroom.

Kies Senso-Care voor een breed scala aan oefenmaterialen die het verschil maken. Ontdek vandaag nog ons assortiment!