Squease - Opblaasbaar drukvest

Vanaf 29599

Squease is een opblaasbaar drukvest. Door het drukvest op te pompen met het handpompje komt het strakker te zitten en geeft het een gelijkmatige druk op het bovenlichaam, vergelijkba... Lees meer

 • __Gratis__ verzenden vanaf € 25

  Gratis verzenden vanaf € 25

 • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

  Op rekening bestellen en achteraf betalen*

 • Voor __particulier__ én __professional__

  Voor particulier én professional

Squease is een opblaasbaar drukvest. Door het drukvest op te pompen met het handpompje komt het strakker te zitten en geeft het een gelijkmatige druk op het bovenlichaam, vergelijkbaar met een stevige knuffel. Beschikbaar in maat XXS t/m L:

 • XXS - kinderen van 5 tot 7 jaar - borstomvang/taille 50 tot 65 cm. - lengte 110 tot 135 cm.
 • XS - kinderen van 8 tot 10 jaar - borstomvang/taille 60 tot 75 cm. - lengte 125 tot 150 cm.
 • S - borstomvang 70 tot 90 cm. - lengte 150 tot 170 cm.
 • M - borstomvang 80 tot 100 cm. - lengte 160 tot 185 cm.
 • L - borstomvang 90 tot 110 cm. - lengte 170 tot 190 cm.

Met los te bestellen klittenbanddelen is het drukvest groter te maken.

Wat is Squease? Squease is een opblaasbaar drukvest dat gedragen kan worden in een capuchonvest. Door het drukvest op te pompen met het handpompje komt het strakker te zitten en geeft het een gelijkmatige druk op het bovenlichaam, vergelijkbaar met een stevige knuffel. Niet door gewicht maar door middel van luchtdruk kan met het Squease drukvest zelfstandig en op een discrete manier Diepe Druk op het lichaam worden toegepast. Het drukvest kan eenvoudig in het capuchonvest worden geritst zodat ze samen als één kledingstuk kunnen worden gedragen, maar het vest kan ook los onder andere kledingstukken gedragen worden. Vanaf de buitenkant is bijna niet te zien of het drukvest wel of niet is opgeblazen. Het toepassen van Diepe Druk kan personen met problemen in sensorisch functioneren en prikkelsensitiviteit, helpen om beter om te gaan met de stress en onrust die zij in het dagelijks leven kunnen ervaren. Door problemen met het verwerken van zintuiglijke prikkels hebben zij vaak moeite met veranderingen, drukke omgevingen en contacten met andere mensen. Het toepassen van druk op het bovenlichaam kan dan helpen om rustig te worden, het lichaamsbesef te verbeteren of beter te concentreren. Het Squease drukvest is anders dan andere Diep Drukproducten zoals verzwaarde vesten en strak zittende drukvesten, omdat het alleen druk geeft wanneer het wordt opgeblazen en de hoeveelheid druk kan worden gevarieerd. Wanneer het niet is opgeblazen zit het losjes rond het lichaam waardoor het de hele dag gedragen kan worden en je het dus altijd bij de hand hebt.

Tabel kindermaten Squease Tabel maten Squease

Kenmerken
SKU SQU-320
Merk Squease
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook