Writing Claw - Schrijfhulpmiddel

Vanaf 249

De Writing Claw is een leuke, betaalbare en effectieve manier om jonge kinderen te leren hoe ze hun po... Lees meer

  • usp-image--image
    Gratis verzenden vanaf € 20
  • usp-image--image
    Op rekening bestellen en achteraf betalen*
  • usp-image--image
    Voor particulier én professional
Waardering:
83% of 100

De Writing Claw is een leuke, betaalbare en effectieve manier om jonge kinderen te leren hoe ze hun potlood goed vast moeten houden. Alle kinderen, ook die met autisme, ADHD, ontwikkelingsstoornissen, leerproblemen en een ontwikkelingsachterstand in de fijne motoriek kunnen allemaal profiteren van het gebruik van de Writing Claw. Bij het gebruik van deze pengreep kunnen kinderen zich richten op de ontwikkeling van het handschrift in plaats van te focussen op het vasthouden van een pen. De Writing Claw is verkrijgbaar in drie maten.

LET OP! Voor scholen geldt een speciale, gereduceerde prijs bij grotere aantallen. Om deze prijs te zien moet je ingelogd zijn (vraag ons om je standaard account om te zetten naar een schoolaccount).

Kenmerken
SKU PEN-280
Allergie-informatie Bevat geen latex
Kleur Kleuren kunnen variëren
Merk The Pencil Grip
Vragen van klanten
welke maat voor welke leeftijd ongeveer? Ik had 2 stuks medium besteld maar lijkt aan kleine kant. Mijn dochter is 152 cm en heeft gemiddelde vingerdikten.

Beste Jessica,

De Writing Claw medium is geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Lichaamslengte zegt in dit geval helaas niets. Als de medium te klein is, dan kun je de large bestellen. Die is geschikt voor kinderen op de middelbare school en (jong)volwassenen.

Vriendelijke groet,

Senso-Care

Anderen bekeken ook