Keuzehulp

Kinderopvang meubilair

Ben je specifiek op zoek naar kinderopvang meubilair? Bekijk dan het uitgebreide assortiment hieronder. Onze meubels kunnen tegen een stootje, zijn gemakkelijk schoon te houden en dragen bij aan de ontwikkeling van een kind. 

Producten 1-12 van 57

Van hoog naar laag sorteren
  1. Physio Roll - Pindabal - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
    Physio Roll - Pindabal - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
    Vanaf 2999
  2. Gymnic - Massage Sens 'o 'Roll - Pindabal
    Gymnic - Massage Sens 'o 'Roll - Pindabal
    4849
  3. Therasensory - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
    Therasensory - Ergonomische zitbal - Oefenbal - Therapiebal
    Vanaf 2949
  4. Gymnic - Disco Sport
    Gymnic - Disco Sport
    5499
  5. Massage mat - Niet verwarmd
    Massage mat - Niet verwarmd
    19999
  6. Verwarmde massage mat - Snoezelen
    Verwarmde massage mat - Snoezelen
    14239
  7. Airbags - Set van 6
    Airbags - Set van 6
    2799
  8. Zwem noodle - Set van 24
    Zwem noodle - Set van 24
    11299
  9. Roller tunnel
    Roller tunnel
    20999
  10. TheraBand - Oefenmat
    TheraBand - Oefenmat
    Vanaf 8809 Vanaf 6395
  11. Weplay - Spijlenmatten - Set van 4 - Parcours
    Weplay - Spijlenmatten - Set van 4 - Parcours
    44199
  12. Balanskussens met geluid - Set van 6
    Balanskussens met geluid - Set van 6
    9099
Pagina
per pagina

Comfortabel en ergonomisch

Het meubilair in de kinderopvang of een peuterspeelzaal moet uitdagend zijn, maar nog belangrijker: het moet voldoen aan de vastgestelde normen. Bij activiteiten langer dan 4 minuten moet er gewerkt worden op volwassen hoogte. Door deze regel wordt het werk minder belastend, maar een gebogen rug is niet elke dag te vermijden. Ergonomisch meubilair in de kinderopvang is daarom enorm belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan een stoel met armleuningen voor een goede ondersteuning tijdens het geven van de fles. 

Een ander voorbeeld van ergonomisch meubilair in de kinderopvang zijn verstelbare commodes, tafels en stoelen. Doordat de hoogte van het meubel aan te passen is, kan er altijd gewerkt worden in de juiste houding. Daarnaast maken verstelbare meubels het gemakkelijker voor peuters om iets zonder hulp te doen. Kunnen ze wel zelfstandig lopen, maar zijn ze nog net niet groot genoeg voor de kapstok? Dan bieden veilige trapjes op kinderhoogte een fijne ondersteuning.

 

Laag meubilair voor de kinderopvang

Wanneer activiteiten zelfstandig uitgevoerd kunnen worden door kinderen is laag meubilair in de kinderopvang zeker aan te raden. Het is uitdagend, wekt inspiratie op en het opent een hele nieuwe wereld voor de kleintjes. Ze kunnen bijvoorbeeld precies zien wat er aan tafel gebeurt. Het stimuleert de kinderen om zelfstandig dingen te ondernemen, zoals de tafel dekken en spellen uit de kast pakken. Benieuwd hoe dit meubilair eruit ziet? Je vindt een breed aanbod kinderopvang meubilair op onze website. 

 

Zitmeubilair in de kinderopvang voor kind en volwassene

Zitmeubilair in de kinderopvang is een cruciaal onderdeel van het interieur. Het aanbod is dan ook enorm. Ga je bijvoorbeeld voor stapelbare stoelen die gemakkelijk op te bergen zijn? Of vind je het belangrijker dat het zitmeubilair in jouw kinderopvang voor verschillende leeftijden geschikt is? In elk geval geldt: het kinderopvang meubilair moet ergonomisch geschikt zijn. De meubels die je op onze website vindt voldoen hier ongetwijfeld aan. Ontdek het aanbod nu en combineer het meubilair met onze leuke en leerzame spiegels voor de kinderopvang.