Relaxhoek voor kinderen - Vijver

1.57599

Creëer een oase van rust en verbeelding voor de allerkleinsten met de "Relaxhoek voor kinderen - Vijver", van het gerenommeerde merk Dusyma. Deze unieke speelset is speciaal ontworp... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000 __voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

Creëer een oase van rust en verbeelding voor de allerkleinsten met de "Relaxhoek voor kinderen - Vijver", van het gerenommeerde merk Dusyma. Deze unieke speelset is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 12 maanden een veilige en stimulerende omgeving te bieden waarin zij zichzelf en de wereld om hen heen kunnen ontdekken.

Het hart van deze set is de kleurrijke, klappbare basispolster met een afmeting van 120 cm breed, 120 cm diep en 15 cm hoog, die comfort en veiligheid biedt tijdens het spelen. Centraal staat de rond gevormde binnenpolster met een diameter van 95 cm, ideaal voor kleine kinderen om op te zitten of te liggen. De bijgeleverde rampe, met zijn indrukwekkende afmetingen van 120 cm breed, 60 cm diep en 315 cm hoog, nodigt uit tot klimmen en klauteren, waardoor de motorische vaardigheden spelenderwijs worden bevorderd.

Verder bevat de set twee zachte, ronde polsterhockers met een hoogte van 38 cm en 30 cm en een wandelement van 120 cm breed, 15 cm diep en 1560 cm hoog, uitgerust met 8 rollen voor extra speelplezier. Deze rollen kunnen worden gebruikt om te rollen, bouwen en balanceren, waardoor kinderen worden uitgedaagd in hun creativiteit en fysieke vaardigheden.

Een van de meest opvallende kenmerken zijn de ingewerkte spiegels van acrylglas, die het mogelijk maken voor kinderen om zichzelf vanuit verschillende hoeken te bekijken. Dit stimuleert niet alleen de zelfherkenning en emotionele ontwikkeling, maar ook het ruimtelijk inzicht. De sprookjesachtige "Märchenschlange", uitgevoerd in de kleuren donkerblauw, hellblau en kiwi, prikkelt de fantasie en moedigt aan tot het verzinnen van eigen verhalen en avonturen.

Dit product is phthalatvrij, wat betekent dat het geen schadelijke weekmakers bevat, en is daarnaast brandvertragend om maximale veiligheid te garanderen. De materialen zijn gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek, zonder het gebruik van scherpe schoonmaakmiddelen, wat zorgt voor een hygiënische speelomgeving.

Met een totale breedte en diepte van 185 cm en een hoogte van 60 cm, biedt deze relaxhoek een ruime en veelzijdige speelruimte die kinderen uitnodigt om te verkennen, te leren en te ontspannen. Elk van de 17 delen van deze set is ontworpen met oog voor detail en duurzaamheid, zodat u er zeker van kunt zijn dat deze investering langdurig speelplezier biedt in elke kinderopvang, peuterspeelzaal of thuisomgeving.

Kenmerken
SKUDUS-8268
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook