Set wiebelkussens junior - Set van 3

Van 8559

Tot 8559

De set wiebelkussens junior is perfect voor kinderen die behoefte hebben aan dynamisch zitten en extra ondersteuning tijdens het leren. Deze set bestaat uit drie hoogwaardige product... Lees meer

 • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

  Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

 • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

  Op rekening bestellen en achteraf betalen*

 • __Sinds 2000 __voor particulier én professional

  Sinds 2000 voor particulier én professional

Movin' Sit - Junior - Ergonomisch zitkussen - Wiebelkussen - Balanskussen   + 000
Disc 'o 'Sit - Junior - 32 cm. - Ergonomisch zitkussen - Wiebelkussen - Balanskussen   + 000

* Verplichte velden

8559

Samenvatting

  De set wiebelkussens junior is perfect voor kinderen die behoefte hebben aan dynamisch zitten en extra ondersteuning tijdens het leren. Deze set bestaat uit drie hoogwaardige producten: Movin' Sit junior, Disc 'o 'Sit junior en het Togu Balkussen kids, verkrijgbaar in verschillende kleuren naar keuze.

  Het Movin' Sit junior wiebelkussen is de kleinere versie van de opblaasbare wig en is speciaal ontworpen voor kinderen. Dit kussen past perfect in de kleine stoelen van kleuterscholen en basisscholen. Het helpt kinderen om een juiste zithouding te behouden door dynamisch zitten te bevorderen. Dit draagt bij aan een betere focus en alertheid tijdens het leren. Door de hoeveelheid lucht aan te passen, kan de stabiliteit van het product worden ingesteld naar wens.

  Het Disc 'o 'Sit junior kussen is een ronde, opblaasbare zitkussen die speciaal is ontworpen voor kinderen. Dit kussen past ook perfect in de kleine stoelen van kleuterscholen en basisscholen en is een waardevol hulpmiddel voor actief zitten om een goede houding te behouden. Daarnaast kan het kussen worden gebruikt als trainingsinstrument voor balans- en bewegingsoefeningen op de vloer. Door de hoeveelheid lucht aan te passen, kan het comfort en de stabiliteit naar wens worden ingesteld.

  Het originele Dynair Balkussen van 30 cm, gemaakt in Duitsland door TOGU, is een luchtgevuld en dynamisch trainingsapparaat. Dit kussen is een ruimtebesparend alternatief voor de grote oefenbal en wordt gebruikt voor rugvriendelijk, dynamisch zitten. Het product is latexfrei en TOGU biedt een garantie van 30 jaar op dit kussen. Door de luchtvulling, de vorm en het hoogwaardige materiaal worden voortdurend minimale bewegingen op het lichaam overgebracht, wat helpt bij het trainen van de diepe rugspieren en het sensomotorische systeem. Dit kussen kan overal worden gebruikt – thuis, op school of tijdens het spelen – en maakt trainen leuk en effectief.

  Met deze set wiebelkussens krijgen kinderen een gezonde, sterke rug en een stabiele lichaamshouding. Het gebruik van deze kussens ontlast de rug, traint de wervelkolomspieren en bevordert een rechte houding. De dynamische zitervaring zorgt ervoor dat kinderen niet stijf op een stoel zitten en hun overtollige energie kwijt kunnen. Bovendien kunnen ze thuis het kussen gebruiken voor verschillende balans- en coördinatie-oefeningen, wat de concentratie en motorische vaardigheden verder verbetert.

  Technische gegevens:

  • Movin' Sit junior en Disc 'o 'Sit junior: geschikt voor kleine stoelen
  • Dynair Balkussen: diameter ca. 30 cm, gewicht ca. 600 g, belastbaarheid ca. 200 kg
  • Kleur: diverse kleuren beschikbaar voor het Balkussen

  Tip van een ouder:

  "Het Balkussen is echt perfect voor mijn kinderen. Het is zeer ruimtebesparend en ze kunnen het overal mee naartoe nemen. Op school zitten ze nu rechter aan hun bureau en belasten ze hun rug niet onnodig. Thuis gebruiken ze het voor verschillende balans- en coördinatie-oefeningen, en ze hebben er veel plezier mee. Een echt veelzijdig apparaat dat gezondheid en plezier combineert. Geweldig!"

  Kenmerken
  SKUBUNDEL-C-389-A
  MerkSenso-Care
  Vragen van klanten
  Geen resultaten gevonden
  Anderen bekeken ook