Wriemelwormen! - Activiteitenset voor de fijne motoriek

3679

Ontwikkel nieuwe fijnmotorische vaardigheden door één wriemelende worm tegelijk te pakken bij dit leuke spel voor de fijne motoriek van jonge leerlingen. Met de speciaal ontworpen... Lees meer

 • __Gratis__ verzenden vanaf € 25

  Gratis verzenden vanaf € 25

 • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

  Op rekening bestellen en achteraf betalen*

 • Voor __particulier__ én __professional__

  Voor particulier én professional

Ontwikkel nieuwe fijnmotorische vaardigheden door één wriemelende worm tegelijk te pakken bij dit leuke spel voor de fijne motoriek van jonge leerlingen. Met de speciaal ontworpen tri-grijptang moet je wormen vangen en uit het activiteitenbord van zacht foam trekken. De tri-grijptang heeft intuïtieve vingeruitsparingen waarmee kinderen kunnen wennen aan de stand en het gevoel van een potlood vasthouden. Het spel introduceert verder kleuren herkennen, rangschikken, kritisch denken en de eerste rekenvaardigheden.

Vang een worm en oefen de potloodgreep met dit leuke, wriemelige spel dat ook andere eerste leervaardigheden introduceert zoals kleuren herkennen, rangschikken en tellen.

 • Kinderen gebruiken de speciaal ontworpen tri-grijptang om wormen uit het activiteitenbord van zacht foam te trekken.
 • De tangen zijn voorzien van inkepingen waardoor het kinderhandje intuïtief in de vingeruitsparing terechtkomt en went aan het gevoel van een potlood vasthouden.
 • De wormen zijn elastisch en ze vangen is echt geen peulenschil! Door de grijptang te gebruiken om de wormen eruit te trekken, ontwikkelen kinderen sterke handen en hand-oogcoördinatie.
 • Wriemelwormen! De Activiteitenset voor de fijne motoriek barst van 5-in-1 lesplezier voor peuters en kleuters. Met de meegeleverde spinner en activiteitenkaarten wordt leren een spel voor kinderen naarmate ze kleuren herkennen, rangschikken, kritisch denken en de eerste rekenvaardigheden steeds beter onder de knie krijgen.
 • De grijptangen zijn 12 cm lang en hebben een diameter van 4 cm. De afmetingen van de speldoos zijn ca. 25 cm x 25 cm.
 • Met meertalige activiteitengids.
Kenmerken
SKU LEA-2788
Merk Learning Resources
Leeftijdsindicatie Vanaf 3 jaar
EAN-/UPC-code 0765023055528
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook