Poull Ball Giant Ball

2499

Ontdek de magie van Poull Ball met onze speciaal ontworpen Giant Ball, een onmisbaar element voor iedereen die van deze fantastische sport wil genieten. Deze robuuste reuzenbal is ni... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000 __voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

Ontdek de magie van Poull Ball met onze speciaal ontworpen Giant Ball, een onmisbaar element voor iedereen die van deze fantastische sport wil genieten. Deze robuuste reuzenbal is niet zomaar een bal; hij is speciaal gemaakt voor Poull Ball en komt met zijn eigen unieke eigenschappen. Het bijzondere aan deze bal is het specifieke reboundgedrag, gecombineerd met een gewicht en textuur die zorgen voor moeiteloos spel. De vluchteigenschappen zijn ook zorgvuldig gekalibreerd om zowel nieuwe als ervaren spelers de beste ervaring te bieden.

Poull Ball is meer dan alleen een sport; het is een beweging die fair play en inclusiviteit bevordert. Het is een toegankelijke, gemengde sport die iedereen de kans geeft om zich te ontwikkelen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau. In plaats van gewelddadig fysiek contact ligt de nadruk op inspanning en positionering, wat het spel zowel vloeiend als spectaculair maakt. De regels zijn simpel: twee teams van vijf spelers proberen een meerkleurige kubus te raken met een bal van 55 cm in diameter, na minstens drie passes te hebben gemaakt. En dat alles zonder de verboden cirkel rondom de kubus te betreden.

Wat het spel echt bijzonder maakt, is het pass-element. Dit zorgt ervoor dat elk teamlid betrokken is en een rol speelt in het behalen van de overwinning. Dus als je op zoek bent naar een manier om teambuilding, strategie en plezier te combineren, dan is Poull Ball met onze Giant Ball de perfecte keuze. Senso-Care is trots om deze geweldige bal als onderdeel van ons uitgebreide assortiment aan te bieden, en we kunnen hem rechtstreeks vanuit Nederland binnen de Europese Unie leveren. Het beste van alles? Poull Ball is ongelooflijk gemakkelijk te leren, waardoor het de perfecte activiteit is voor scholen, zorginstellingen en sportclubs.

Kenmerken
SKUMEG-2537
Diameter55 cm.
KleurGroen
MerkPoull Ball
EAN-/UPC-code5420057017892
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook