Resonantie zitzak

52499

Naast een gevoel van comfort, kan muzikale resonantie helpen om het bewustzijn van verschillende delen... Lees meer

  • usp-image--image
    Gratis verzenden vanaf € 20
  • usp-image--image
    Op rekening bestellen en achteraf betalen*
  • usp-image--image
    Voor particulier én professional

Naast een gevoel van comfort, kan muzikale resonantie helpen om het bewustzijn van verschillende delen van het lichaam te vergroten. Gebruikers kunnen hun hele lichaam op de zitzak leggen of experimenteren met hun armen, handen, benen en voeten om te ontdekken hoe de muziek hen door fysieke sensatie laat voelen.

Als een vorm van non-verbale communicatie kan muziek een vitale rol spelen in zowel therapie als spelen. Het is toegankelijk voor iedereen en zelfs mensen met gehoorproblemen kunnen profiteren van de fysieke trillingen die door resonantie worden veroorzaakt.

De resonantie zitzak van TFH is perfect om kinderen kennis te laten maken met het concept van resonantie - de zachte buitenkant vormt zich rond de gebruiker om een comfortabel ‘nest’ te vormen waar ze achterover kunnen liggen en genieten van het gevoel van het ritme diep in hun lichaam.

Ideaal voor een scala aan toepassingen, waaronder kalmerende angstige kinderen, evenals mensen met een scala aan autismespectrumstoornissen, of het stimuleren van het gevoel van aanraking om kinderen aan te moedigen hun eigen lichaam te verkennen.

De resonantie-zitzak moet worden aangesloten op een geluidbron.

Kenmerken
SKU TFH-2113
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook