Spelpaneel klankbord

1.68795

Het Spelpaneel klankbord is een innovatief en interactief kunststof spelpaneel dat is ontworpen om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en samen te laten spelen. Dit veelzijdig... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000 __voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

Het Spelpaneel klankbord is een innovatief en interactief kunststof spelpaneel dat is ontworpen om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en samen te laten spelen. Dit veelzijdige speeltoestel bevat een klankbord en is voorzien van robuuste RVS palen, waardoor het zowel duurzaam als weerbestendig is. Met afmetingen van 15 x 110 x 175 cm past het spelpaneel perfect in verschillende speelomgevingen, terwijl de benodigde ruimte van 315 x 410 cm ervoor zorgt dat kinderen voldoende plaats hebben om vrij te spelen en te ontdekken.

Inclusief spelen staat centraal bij het Spelpaneel klankbord. Dit betekent dat kinderen van verschillende leeftijden en vaardigheden samen kunnen genieten van het spel. Het klankbord nodigt uit tot sensorische exploratie en samenwerking, waarbij kinderen geluiden kunnen ontdekken en samen muziek kunnen maken. Dit bevordert niet alleen de motorische vaardigheden en hand-oogcoördinatie, maar ook de sociale interactie en communicatie.

Het spelpaneel is geschikt voor verschillende ondergronden zoals beton, natuurgras en valdemping, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid en de plaatsingsmogelijkheden. De installatie kan eenvoudig aangepast worden aan de specifieke behoeften van de locatie, zodat het paneel veilig en stevig staat. Dankzij het gebruik van RVS materiaal is het paneel onderhoudsvriendelijk en bestand tegen intensief gebruik, waardoor het jarenlang speelplezier biedt.

Bij Senso-Care vinden we het belangrijk dat kinderen zich op een speelse manier kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd plezier hebben. Het Spelpaneel klankbord sluit hier perfect bij aan en is een waardevolle toevoeging aan elke speelplaats, schoolplein of zorginstelling. De prijs van dit innovatieve spelpaneel is inclusief BTW, maar exclusief levering en montage, zodat u flexibel bent in de inrichting en installatie van uw speelomgeving.

Ontdek de verschillende mogelijkheden van inclusief spelen met het Spelpaneel klankbord en creëer een speelse en uitnodigende omgeving voor alle kinderen.

Kenmerken
SKUARS-8354
MerkBuglo
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden