Study Buddy Desktop

4799

De Study Buddy Desktop is een innovatief en multifunctioneel schrijfplateau dat leerlingen de&nbs... Lees meer

 • usp-image--image
  Gratis verzenden vanaf € 20
 • usp-image--image
  Op rekening bestellen en achteraf betalen*
 • usp-image--image
  Voor particulier én professional
Waardering:
100% of 100

De Study Buddy Desktop is een innovatief en multifunctioneel schrijfplateau dat leerlingen de mogelijkheid biedt om in een voor hen ideale positie te lezen en te schrijven.

Het ontwerp van de Study Buddy Desktop is zeer gebruiksvriendelijk. De Study Buddy Desktop bestaat uit twee losse onderdelen (werk- en standaardoppervlak) die eenvoudig en binnen een handomdraai in en uit elkaar geschoven kunnen worden.

Het unieke van de Study Buddy Desktop is dat deze door het ontwerp in twee verschillende hellingshoeken instelbaar is. De leerling kan de Study Buddy Desktop zelfstandig verstellen op een hellingshoek van 15 of 20 graden.

Om te voorkomen dat schriften en boeken van het werkoppervlak van de Study Buddy Desktop afglijden is de volledige bovenkant van het werkoppervlak voorzien van speciale (kindvriendelijke) anti-slipcoating. De onderkant van het werkoppervlak is juist volledig glad afgewerkt voor leerlingen die dat fijner vinden werken.

Daarnaast is de Study Buddy Desktop onderaan de voorzijde voorzien van een op maat gemaakt rubberprofiel. Hierdoor kan de Study Buddy Desktop niet schuiven op tafel en blijft deze ten alle tijden stevig en stabiel staan.

Ook de Study Buddy Desktop wordt gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd berken multiplex. Dit maakt de Study Buddy Desktop zeer duurzaam en kindvriendelijk in gebruik.

Afmeting werkoppervlak: 50 x 38 cm.

Wat zijn de voordelen van de Desktop Buddy?

 • De Study Buddy Desktop is een hulpmiddel dat ontwikkeld is voor leerlingen die behoefte hebben aan het lezen, werken en schrijven op een rustige en ontspannen manier. Of het nou leerlingen zijn met een eventuele visuele beperking of een vorm van dyslexie, de Study Buddy Desktop zorgt ervoor dat iedere leerling in een natuurlijke en minder vermoeiende houding zijn werk kan maken.
 • De Study Buddy Desktop is in twee verschillende hellingshoeken verstelbaar: 15 graden of 20 graden. Hierdoor kan iedere leerling, groot of klein, zijn eigen optimale en gewenste positie kiezen zodat ze prettig kunnen lezen, werken of schrijven.
 • Door het ontwerp van de Study Buddy Desktop met de twee losse onderdelen is deze eenvoudig voor iedere leerling te hanteren. Door zijn compacte ontwerp is de Study Buddy Desktop na gebruik weer makkelijk op te bergen.
 • Het compacte formaat van de Study Buddy Desktop zorgt ervoor dat deze op elke schooltafel gebruikt kan worden. Daarnaast blijft er nog genoeg ruimte over voor de andere materialen op tafel en schriften, boekjes of pennen/potloden kunnen zelfs tijdens gebruik onder de Study Buddy Desktop geschoven worden indien nodig.
 • Door zijn handige afmetingen kan de Study Buddy Desktop ook gebruikt worden in combinatie met een Study Buddy.
 • De Study Buddy Desktop heeft vanwege het natuurlijke materiaal een rustige en kindvriendelijke uitstraling binnen de groep. Daarnaast maakt het materiaal de Study Buddy Desktop zeer duurzaam in gebruik.
 • De Study Buddy Desktop is vanwege zijn functionaliteit een toegankelijk en betaalbaar alternatief voor bijv. een verstelbare schooltafel. Hierdoor kan de Study Buddy Desktop veel breder binnen de groep worden ingezet. Dit betekent dat iedere leerling die daar even behoefte aan heeft met de Study Buddy Desktop kan werken i.p.v. alleen de leerlingen die daar in eerste instantie voor in aanmerking kwamen.
Kenmerken
SKU STU-1195
Allergie-informatie Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout
Kleur Blank gelakt berken
Merk Study Buddy
Lengte 50 cm.
Breedte 38 cm.
EAN-/UPC-code 8718564861310
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook