Wandpaneel - Krokodil

20799

Het visueel opvallende wandspeelbord is ontworpen als een vriendelijke krokodilfiguur die de aandacht ... Lees meer

  • usp-image--image
    Gratis verzenden vanaf € 20
  • usp-image--image
    Op rekening bestellen en achteraf betalen*
  • usp-image--image
    Voor particulier én professional

Het visueel opvallende wandspeelbord is ontworpen als een vriendelijke krokodilfiguur die de aandacht trekt en bewondering oproept. Gemaakt van vijf stukken, elk met een verschillend set van speelactiviteiten voor het stimuleren van de oog-hand-coördinatie en fijne motoriek. Inclusief percussie-instrumenten, een spiegel, magnetische pen en balvolgers, diverse doolhof- en rijgspelen, roterende stukken, lijn/spoorvolgers en in elkaar grijpende tandwielen.

Het krokodil wandspeelbord zorgt voor uren van speelplezier voor individuele of kleine groepen kinderen. Bevordert het samen leren en spelen en biedt een reeks van mogelijkheden voor probleemoplossend leren ten behoeve van de fijne motoriek, terwijl kinderen worden gestimuleerd om te praten over wat ze doen.

De krokodil biedt u veel waar voor uw geld en wordt volledig geassembleerd geleverd in vijf stukken. Elk stuk wordt geleverd met bevestigingsgaten en bevestigingsschroeven voor eenvoudige montage aan een muur. Door het speelbord laag op te hangen kunnen kinderen er staande of zittende mee spelen.

"Goed voor de motoriek en voor het samenspel. Erg leuk design!"

Kenmerken
SKU COM-1394
Verpakking Set van 5
Leeftijdsindicatie Vanaf 1 jaar
EAN-/UPC-code 5060138825239
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden