Wigli - Houten wiebelkruk

Vanaf 36999

Ons lichaam is er niet voor gemaakt om de hele dag te zitten. Veel mensen met zittend werk krijgen vro... Lees meer

 • usp-image--image
  Gratis verzenden vanaf € 20
 • usp-image--image
  Op rekening bestellen en achteraf betalen*
 • usp-image--image
  Voor particulier én professional

Ons lichaam is er niet voor gemaakt om de hele dag te zitten. Veel mensen met zittend werk krijgen vroeg of laat last van hun rug. Wanneer we vrij zijn om te lopen, liggen en zitten, krijgen we zelden last van onze rug. Dat komt doordat we niet in een houding gefixeerd blijven, maar voortdurend van houding veranderen. Een Wigli zorgt ervoor dat je tijdens het zittend werken ook deze bewegingsvrijheid hebt. De zitting van de Wigli is uiterst flexibel. Je houdt jezelf op een natuurlijk manier in balans, gebruikmakend van de spieren in de onderrug. Zo voorkom je dat je te lang in dezelfde houding zit. Je traint je spieren tijdens het zitten en houdt je rug soepel. De houten wiebelkruk van Wigli is schitterend vormgegeven en het design wordt wereldwijd gewaardeerd. De houten wiebelkruk is verkrijgbaar in drie maten:

 • is je onderbeen tussen 44 en 49 cm? Kies dan een M (je bent 170 à 180 cm).
 • is je onderbeen tussen 50 en 53 cm? Kies dan een L (je bent 180 à 190 cm).
 • is je onderbeen tussen 54 en 58 cm? Kies dan een XL (je bent 190 à 200 cm).

Bepaal de lengte van je onder­been door op een tafel te zitten met je knie­holte tegen de rand. Meet ver­volgens de af­stand van het tafel­opper­vlak tot de on­der­kant van je hak. Enkele reviews:

"Na twee weken vreselijke rugpijn en stijf kan ik nu niet meer zonder! Deze stoel is eenmaal gewend een stuk fijner dan een bureaustoel. Iedereen hier in huis is er gek van. Dus twijfel je nog? Niet doen! Gewoon aanschaffen!"

"Gebruik de Wigli nu een paar maanden en vanaf het eerste moment zat deze heerlijk. Na langzaam opbouwen kan ik er nu de hele werkdag op zitten. Mijn rug is een stuk sterker geworden en ik heb minder last van mijn onderrug. Inmiddels hebben mijn collega's er ook een aangeschaft en iedereen die er op zit is er goed over te spreken. Geweldig produkt dat ik iedereen kan aanraden!"

"Mooi ontwerp. Past toevallig goed bij mijn bureau. Het goede is dat verhouding en beweging goed in balans is. Ik heb nooit idee dat ik omval. Kortom goed ergonomisch design, dus gezond en mooi."

Kenmerken
SKU WIG-873
Merk Wigli
Vragen van klanten
Maakt deze kruk geluiden? Ik denk erover om hem te gebruiken in mijn opnamestudio, maar wil geen geluiden in de opname.

Beste Christel,

De ervaring is dat sommige exemplaren licht kraken en andere weer niet. Mocht je de Wigli bij ons bestellen, dan zullen we voor het verzenden er extra op letten dat jouw exemplaar niet kraakt. Geef het dan wel even expliciet aan bij je bestelling!

Vriendelijke groet,

Senso-Care

Anderen bekeken ook