Zandtafel - Tekenen - Schrijven

15239

Boeiend speelplezier met het veelzijdige en natuurlijke materiaal zand. Zandspelletjes kunnen niet alleen buiten, maar ook in een groepsruimte worden gedaan. Kinderen grijpen graag i... Lees meer

  • __Gratis__ verzenden vanaf € 25

    Gratis verzenden vanaf € 25

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • Voor __particulier__ én __professional__

    Voor particulier én professional

Boeiend speelplezier met het veelzijdige en natuurlijke materiaal zand. Zandspelletjes kunnen niet alleen buiten, maar ook in een groepsruimte worden gedaan. Kinderen grijpen graag in het fijne zand, dat heel aangenaam door de vingers glijdt. Met je vingers kun je, alleen of samen, gaten boren of figuren in het zand tekenen. Het speciale aan deze zandbak is de glazen bodem. Onder de glazen bodem kan gekleurd papier of zelfgemaakte afbeeldingen worden geschoven. Door met de vingers, harken of stokken sporen te trekken, wordt de gekleurde achtergrond zichtbaar. Zo ontstaan er prachtige patronen en afbeeldingen. Deze kunnen door de kinderen op elk moment weer door de zandschuiver worden gewist om nieuwe ideeën te creëren. Om te voorkomen dat het zand niet door de hele groepsruimte wordt verspreid, raden wij aan om de zandbak op een groot kleed te plaatsen. Na het spelen kan dit kleed dan gemakkelijk worden uitgeklopt.

Inhoud/materiaal: Een zandbak met handgrepen, een beukenhouten frame en een bodem van enkel veiligheidsglas, 1 zandschuiver voor het gladmaken van het zandoppervlak, 2 patroonharken voor het maken van patronen, ca. 1 kg fijn kwartszand. Voldoende voor één vulling. Vanaf 3 jaar.

Afmetingen: Zandbak 65 x 50 x 5 cm, bodem 6 mm dik.

Kenmerken
SKUDUS-6262
MerkDusyma
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook