Ribcap - Hoofdbescherming - Lenny

Vanaf 9999

Als uw kind lijdt aan een medische aandoening, zoals autisme of epilepsie, wilt u uw kind natuurlijk o... Lees meer

 • usp-image--image
  Gratis verzenden vanaf € 20
 • usp-image--image
  Op rekening bestellen en achteraf betalen*
 • usp-image--image
  Voor particulier én professional
Waardering:
100% of 100

Als uw kind lijdt aan een medische aandoening, zoals autisme of epilepsie, wilt u uw kind natuurlijk optimaal beschermen tegen schade die veroorzaakt wordt door de gevolgen van autisme of epileptische aanvallen. Zoek dan niet verder en koop RibCap’s Lenny. U zult geen spijt krijgen van de aankoop; RibCap’s Lenny is namelijk speciaal ontworpen door ervaringsdeskundigen en medische specialisten om optimale bescherming te bieden aan de schedel en hersenen van uw kind.

Door het impact werend schuim in de valhelm, is uw kind beschermd tegen krachten op het hoofd na bijvoorbeeld een val. In de RibCap Lenny is het materiaal Coolmax verwerkt. De functie van het Coolmax-Systeem is het regelen van de temperatuur, zodat de beschermhelm de hele dag door gedragen kan worden. Door het dragen van deze beschermhelm kan uw kind doen wat hij/zij wil, zonder risico op hoofdletsel. Hoofdletsel kan namelijk een hoop ellende en blijvende schade veroorzaken op emotioneel, lichamelijk, cognitief en gedragsmatig gebied. Voorkom deze schade en koop de uitwasbare, ventilerende, beschermende, opvouwbare, praktische hoofdbeschermer in uw eigen gekozen kleur en stijl!

Wat maakt dit product uniek?

Flexibel

 • De RibCap is vouwbaar. Ideaal om in uw rugzak/tas te stoppen. De perfecte pasvorm blijft behouden, de RibCap is zeer flexibel.

Ventilatie en verkoeling

 • De helmen zijn uitgerust met een schuimlaag met een optimaal ventilerend vermogen en geeft u verdoende verkoeling. Het koelend vermogen van de RibCap is niet te vergelijken met andere helmen.. Door de ventilatie en het ademend vermogen zal het zweet verdampen en niet in de helm blijven hangen.

Sneldrogend

 • RibCaps zijn sneldrogend, hierdoor zult u geen last hebben van het zweten en kunt u de zachte, stijlvolle gepantserde muts heel de dag dragen. Dankzij het sneldrogend vermogen kunt u de RibCap vlak na het wassen weer dragen.

Waterresistent

 • RibCap is volledig waterdicht, er is namelijk waterafstotend materiaal verwerkt in de RibCap. Door het waterafstotende materiaal zult u tijdens het dragen van de beschermende helm geen last hebben van regen of andere vloeistoffen.

Schokabsorptie

 • De RibCaps zijn ontwikkeld met een speciaal ademend beschermend schuim. Dit schokabsorberende schuim beschermt u tegen hoofdletsels. De krachten die tijdens een stoot of val ontstaan worden door het impact werende schuim opgevangen, in plaats van door uw hoofd. Het schuim dient als perfecte hoofdbescherming in een autisme helm, epilepsiehelm of een beschermhelm voor dagelijkse activiteiten.

Inclusief kinriem

 • Elke RibCap is voorzien van een afneembare riem rond de kin.

Wasbaar

 • Is uw RibCap vuil geworden? Geen probleem! De RibCap kan worden gewassen met de hand. Aangezien de RibCap ook sneldrogend is, kunt u de RibCap snel weer gebruiken, zodat u altijd beschermd bent tegen een hoofdletsel.

Het hele jaar door te dragen

 • Zomer, lente, herfst, winter; het maakt niet uit in welke tijd van het jaar u de RibCap wilt dragen! Het ademende beschermende schuim en het koel- en ventilatievermogen in de RibCap zorgt ervoor dat u de beschermende helm alle dagen van het jaar kunt dragen. In het assortiment van RibCap vindt u ook een RibCap met fleecebedekking aan de binnenkant, deze RibCap is daardoor uitermate geschikt om te dragen tijdens bijvoorbeeld wintersporten.

Twijfel niet en koop uw eigen RibCap in uw favoriete kleur en stijl om de veiligheid en comfort van RibCap zelf te ervaren!

Kenmerken
SKU RIB-1899
Gewicht 200 gr.
Merk Ribcap
CE-markering Ja
EAN-/UPC-code 5425038981650
Vragen van klanten
Geen resultaten gevonden
Anderen bekeken ook