WhisperPhone

Vanaf 1819

De WhisperPhone is een revolutionaire tool die is ontworpen om kinderen en volwassenen te helpen bij het verbeteren van hun lees- en spreekvaardigheden. Met twee varianten, de Whispe... Lees meer

  • Vaste verzendkosten __€ 7,99 (NL/BE)__

    Vaste verzendkosten € 7,99 (NL/BE)

  • __Op rekening bestellen__ en achteraf betalen*

    Op rekening bestellen en achteraf betalen*

  • __Sinds 2000 __voor particulier én professional

    Sinds 2000 voor particulier én professional

De WhisperPhone is een revolutionaire tool die is ontworpen om kinderen en volwassenen te helpen bij het verbeteren van hun lees- en spreekvaardigheden. Met twee varianten, de WhisperPhone Element en de WhisperPhone Solo, biedt Senso-Care een oplossing voor iedereen die op zoek is naar effectieve ondersteuning in educatie en taalontwikkeling.

De WhisperPhone Element is speciaal ontworpen voor leerlingen en personen die tactiel gevoelig zijn en liever hun WhisperPhone vasthouden dan het dragen van de Solo-headset. Deze variant is ideaal voor kinderen vanaf de kleuterklas tot en met groep 4 en is vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor een gezonde leeromgeving. Als een gerichte auditieve invoertool, stelt de WhisperPhone gebruikers in staat om directe feedback te ontvangen over hun spreekgeluid, toonhoogte en uitspraak, naast andere aspecten. Dit innovatieve leestoestel biedt leerlingen een multisensoriële ervaring, zowel in individuele als in groepsactiviteiten. Deskundigen hebben de effectiviteit van deze tool als hulpmiddel voor onderwijs onderzocht en bewezen, en logopedisten hebben de voordelen van de WhisperPhone in zowel het klaslokaal als thuis aangetoond.

De WhisperPhone Solo, daarentegen, is een duurzame en lichtgewicht headset die handsfree bediening mogelijk maakt. Het is ideaal voor leerlingen vanaf de kleuterklas tot en met groep 4. Deze variant stelt gebruikers in staat om alle voordelen van de WhisperPhone-tool te ervaren terwijl ze een boek vasthouden of punt-lees oefeningen uitvoeren. Net als de Element, biedt de Solo onmiddellijke feedback over spreekgeluid, toonhoogte en uitspraak, wat bijdraagt aan een effectieve leerervaring.

Onderzoek toont aan dat de WhisperPhone steunt op verschillende bewezen methoden om het leren van een lezer te verbeteren, zoals multisensoriële stimulatie en gerichte auditieve invoer (FAI). Het biedt ook voordelen voor lezers die extra of alternatieve ondersteuning nodig hebben bij het lezen en mondelinge oefeningen. Studies hebben aangetoond dat "fluistertelefoons" nuttig zijn voor zowel lezers met als zonder leerproblemen, door het verbeteren van vloeiendheid, woorddecodering en begrip.

De Indiana Department of Education beveelt het gebruik van een "fluistertelefoon" aan als een accommodatie wanneer studenten tekst hardop aan zichzelf moeten voorlezen in gestandaardiseerde testsituaties. Dit soort hulpmiddelen stelt studenten in staat om belangrijke toetsen af te leggen met maximale begrip en comfort.

Met de WhisperPhone biedt Senso-Care een grondig onderzochte interventie die multisensorieel leren en auditieve feedback naar jonge leerlingen brengt. Of u nu thuis de leesroutine van uw kind wilt verbeteren of een SLP bent die op zoek is naar iets nieuws voor uw toolkit, de WhisperPhone is het juiste hulpmiddel voor uw onderwijsdoelen.

Kan worden toegepast bij:

Kenmerken
SKUBEK-430
MerkWhisperPhone
Vragen van klanten
Wat is het verschil bij optie tussen solo en element?

Beste Sara,

De WhisperPhone Element heeft geen headset en moet zelf vast worden gehouden. De Solo heeft een headset, zodat de handen vrij zijn om te gebruiken.

Vriendelijke groet,

Senso-Care

Anderen bekeken ook